HOROSCOPUL ŢIGĂNESC pentru ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR 2015


Pe 14 Februarie, îndrăgostiții își celebrează ziua, evident, prin… iubire. Află ce îți rezervă astrele pentru Ziua Îndrăgostiților. Vezi ce spune horoscopul țigănesc despre rolul lui Cupidon pentru fiecare zodie.

horoscopul_tiganesc_ce_noroc_vei_avea_la_bani_anul_acesta_770x470_18848800PUMNALUL (21 MARTIE – 20 APRILIE). Cei născuți în zodia Pumnalului vor avea parte de un Valentine s Day cum foarte rar au trăit în ultimii ani. Persoana iubită le va face o surpriză neașteptată sau chiar un anunț care va însemna un șoc pozitiv. Cei care nu au pe cineva s-ar putea să își găsească dragostea într-un bar.

horoscop-21-mai-2014
COROANA (21 APRILIE – 20 MAI). Cei născuți sub Coroană au șanse foarte mari s-o facă lată fix de Ziua Îndrăgostiților. Și anume, ei vor dori să iasă în oraș la distracție, iar partenerul nu va fi foarte încântat, motiv pentru care pot apărea discuții aprinse. Ai grijă la impulsurile de moment pentru că, dintr-o ceartă banală, s-ar putea să rămâi fără persoana iubită chiar de Ziua Îndrăgostiților.

horoscop-21-mai-2014

SFEȘNICUL (21 MAI – 20 IUNIE). Dacă te-ai născut sub zodia Sfeșnicului nu vei duce lipsă de aventuri sexuale în preajma zilei îndrăgostiților. Tatonezi terenul pe toate fronturile și ai tendința de a-ți înșela partenerul de viață exact în cea mai importantă zi a relației voastre. Gândește-te dacă se merită o aventură de noapte pentru o relație de-o viață.

horoscop-21-mai-2014

ROATA (21 IUNIE – 21 IULIE). Abțineți-vă să intrați cu cineva în polemică de Ziua Îndrăgostiților întrucât acest lucru vă poate lua tot cheful de sărbătorire alături de persoana dragă. Cei singuri nu își vor găsi dragostea de Ziua Îndrăgostiților, dar Cupidon le-a pregătit o surpriză câteva zile mai târziu, pe 18 Februarie.

horoscop-21-mai-2014

 STEAUA (22 IULIE – 22 AUGUST). Nativii născuți sub stea vor avea steaua lor norocoasă pe 14 Februarie. Tot ceea ce partenerul de viață le-a promis până acum se va întâmpla în ziua îndrăgostiților, ceea ce va fi de-a dreptul flatant. Și aici ne referim la promisiuni mai degrabă de natură emoțională, sentimentală.

horoscop-21-mai-2014

CLOPOTUL (23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE). Nativii născuți sub zodia Clopotului vor fi ceruți în căsătorie de Ziua Îndrăgostiților, mai în glumă, mai în serios. Gândiți-vă bine dacă acceptați această ofertă care se ivește o dată într-un an.

horoscop-21-mai-2014

MONEDA (23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE). Persoana de care tocmai ce v-ați despărțit vă sună pentru a vă invita în oraș, însă nu aveți de gând să cedați acestor reîncercări de încălzire a ciorbei. Vă vedeți de treaba voastră și de prietenii adevărați, deși în suflet continuă zbuciumul.horoscop-21-mai-2014

 

CUȚITUL (23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE). ”Cuțitarii” vor fi străpunși de săgeata lui Cupidon. O persoană pe care nu mai sperau să o vadă vreodată în viața lor revine după foarte mulți ani. Și revine total schimbată. Atât de marea e schimbarea încât vă îndrăgostiți pe loc.

horoscop-21-mai-2014

 TOPORUL (22 NOIEMBRIE – 21 DECEMBRIE). Ziua Îndrăgostiților este una banală pentru cei născuți sub semnul Toporului în horoscopul țigănesc. Seara pot apărea surprize plăcute din partea partenerului și o invitație către un loc pe care ați dorit să îl vedeți toată viața.

horoscop-21-mai-2014

POTCOAVA (22 DECEMBRIE – 20 IANUARIE). Stabilitate, încredere, armonie. Asta vă doriți de Ziua Îndrăgostiților și fix asta vă va lipsi. Veți afla că persoana de lângă dumneavoastră vă înșeală de ceva timp. Însă, așa cum este caracterul vostru, nu veți face un scandal exact în această zi specială, dar veți arăta că ați aflat totul prin simpla răceală care va interveni între voi doi.

horoscop-21-mai-2014

CUPA (21 IANUARIE – 19 FEBRUARIE). Pe 14 Februarie vă veți despărți de persoana iubită după o relație îndelungată, presărată cu multă suferință. Este o zi a eliberării și reușiți să vă resemnați imediat. Nu vă pierdeți orizontul!

horoscop-21-mai-2014

CAPELA (20 FEBRUARIE – 20 MARTIE). Nativii născuți sub semnul Capelei își pun în plan conceperea unui copil în noaptea Îndrăgostiților. Nu știm dacă le va ieși planul, însă astrele îi favorizează să facă acest lucru pe 14 Februarie.

gypsy_94555700

Sursa:teotrandafir.com

 

 

 

 

 

 

LASA COMENTARIUL TAU

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s