Dragoste oarba


465x0_moralitate_cu_ochi_inchisi

A fost odata ca niciodata o fata oarba care se ura pe ea insasi din cauza orbirii sale. De fapt, ea ura pe toata lumea din jur, cu exceptia iubitului ei, care ii era mereu alaturi. Intr-o zi, i-a marturisit baiatului: „Ah, daca as putea sa vad lumea, m-as marita de indata cu tine!”
Dupa catava vreme, s-a intamplat ca cineva necunoscut sa ii daruiasca fetei o pereche de ochi. Dupa ce si-a scos bandajul de pe noii ei ochi, ea a putut sa vada viata in toata minunatia ei. Desigur, acum putea sa il priveasca si pe iubit.
Fara a mai sta pe ganduri, baiatul a intrebat-o: „Acum, cand poti zari lumea, te vei marita cu mine?” Fata s-a uitat la el si a observat ca este orb. Pleoapele lui inchise au facut-o sa se infioare. Nu se astepta la asta, iar gandul de a-si petrece tot restul vietii alaturi de un nevazator o inspaimanta. Drept urmare, fata a refuzat sa se casatoreasca cu el.

uomo_piange

Inlacrimat si cu sufletul greu, baiatul a plecat fara a mai spune vreun cuvant. Dupa cateva zile i-a trimis fetei un biletel cuprinzand doar cateva randuri: „Ai grija de noii tai ochi, dragostea mea, pentru ca inainte de a fi ai tai, au fost ai mei.”

5af67625575ee69567551921e2d314ca

LASA COMENTARIUL TAU

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s