NU TE VOM UITA SUFLET DRAG,MADALINA!


Soţii Manole i-au făcut Mădălinei parastasul de un an, cu cinci zile înainte de împlinirea datei la care artista şi-a pus capăt zilelor. Petru Mircea, soţul „fetei cu părul de foc”,  nu a venit la cimitir. Apropiaţi ai familiei cântăreţei spun că acesta nu a vrut să dea ochii cu părinţii Mădălinei, de teama unui scandal.

Cimitirul Bolovani din Ploieşti a vuit, astăzi,  de plânsete şi jale. Peste 200 de persoane, rude, prieteni apropiaţi şi fani au venit la mormântul fetei cu părul de foc pentru a participa, alături de familia îndurerată, la slujba de pomenire a Mădălinei Manole. La parastasul de un an nu a fost prezent însă şi văduvul artistei, Petru Mircea.

Fani ai Mădălinei Manole, veniţi din toată ţara, au umplut de flori mormântul unde artista îşi duce somnul de veci. Cei care au cunoscut-o şi i-au apreciat muzica au prins de cruce o poză înrămată ce o înfăţişează pe artistă. La vederea fotografiei, Eugenia Manole, mama artistei, a fost la un pas să leşine. Femeia a fost sprijinită pe braţe pe tot parcursul slujbei de pomenire. „Vreau să mă iei la tine, iubirea mea (…) Trebuia să ai un mormânt din aur, dragostea mea. Cine mi te-a luat? Nu vreau să mai trăiesc fără tine!” a zbierat, doborâtă de durere, mama Mădălinei.

NU TE VOM UITA SUFLET DRAG ,MADALINA!

LASA COMENTARIUL TAU

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s