Te iubesc neconditionat!


Uneori viata e mai putin frumoasa, dar nu trebuie sa te-ngrijorezi draga mea cand vezi norii adunandu-se, te-am vazut udata de ploaie si arati foarte sexi…
Cele mai frumoase lucruri din lume sunt inauntrul tau, nu inafara, descopera frumusetile din tine si lasa-le sa straluceasca, chiar si in cea mai intunecata zi in juruti va fi lumina si caldura si oameni buni vor venii langa tine.
Florile au nevoie atat de soare cat si de ploaie ca sa creasca frumoase. La fel si oamenii au nevoie de fericire dar si de nefericire pentru a se dezvolta spiritual, pentru a devenii intelepti. Nu te speria, nu te crampona de nimic, traieste clipa, fericita sau nefericita, cu inima eliberata de frica si cu mintea optimista si deschisa. Astfel vei invata, vei devenii mai inteleapta, sufletul tau v-a inflorii si vei ajunge sa privesti cu egala recunostinta clipele bune si clipele rele ale vietii, caci toate te-au invatat ceva.
Nefericirea te poate invata cel mai bine valoarea iubirii. Cand nimeni nu ti-e alaturi sa te iubeasca intelegi cel mai bine importanta dragostei. Sa nu fii iubit e cea mai mare suferinta , sa fii iubit e cea mai dulce fericire.
Radiaza fericirea in lume, ofera iubirea neconditionat tuturor celor din jurul tau, cu cat ii vezi mai nefericiti si mai rai cu atat e nevoie mai multa iubire acolo, in inimile lor, si cu atat trebuie sa fii mai evoluata spiritual ca sa fi capabila sa-i iubesti si sa-i vindeci.
Acesta este sensul vietii – sa invatam sa iubim. De aceea vor venii necazurile, pentru ca te indepartezi de calea iubirii, ele iti vor ranii inima ca sa te faca s-o simti, ori de cate ori te simti ranita accepta suferinta cu recunostinta, ea te-nvata sa simti iubirea compasionala, ea te inalta sufleteste.
Si pentru ca necazurile sa fie mai usor de trecut si inima sa se deschida mai usor spre iubire, eu voi fi mereu alaturi de tine si v-om strabate impreuna drumul vietii.
Astept cu mare entuziasm sa descopar ce ne rezerva viitorul, bune si rele, si nu mi-e frica deloc caci iubirea ta neconditionta imi va lumina intreaga viata, si pentru ca drumul vietii are un singur sfarsit posibil – trezirea in paradis.
Hai la drum iubita mea !
Te iubesc din tot sufletul si neconditionat…

LASA COMENTARIUL TAU

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s