Dumnezeu deseneaza paradisul dupa chipul tau!


Undeva acolo sus din spatele unei panze Dumnezeu te priveste si deseneaza paradisul. Si mie imi inspiri lucruri atat de minunate ……. ! Undeva aici jos, printre cladiri si oameni, cineva te pandeste, te doreste, te vaneaza asiduu… si sunt convins ca iti place la nebunie… caprioara mea adorabila.
Lumea fara tine e ca un televizor albnegru. Tu esti cea care mi-a facut-o plina de viata si culoare! Tu faci toate stirile bune, tu faci orice film amuzant, tu ma faci sa savurez din nou ca un copil desenele animate!
Esti superstarul vietii mele, sunt cel mai mare fan al tau, nu as lasa o zi fara un autograf de la tine, pe buze sau oriunde iti place sa mi-l dai… Inventarea ceasurilor e o greseala, timpul nu se masoara in secunde, timpul se masoara in batai de inima si numai tu ……. il poti face sa se opreasca sau sa alerge nebuneste. Tu faci o clipa fermecatoare sa dureze o vesnicie si orele apasatoare sa dispara in clipite. Poate ca lumea si universul sunt guvernate de cateva legi ce impiedica haosul mentinand ordinea si echilibrul dar in universul meu un singur lucru poate face asa ceva, exista un singur motiv pentru care lumea mea e atat de minunata, armonioasa si nu se prabuseste in haos.
Acel motiv, acel lucru care guverneaza si stapaneste inima mea esti tu, iubita mea ……. .

LASA COMENTARIUL TAU

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s